Jedná se o technologii, kde se pivo dodává v zachlazené cisterně a přetlačuje se do sterilního a zdravotně nezávadného obalu, umístěného uvnitř nerezových tanků, které se zásadně umísťují do zachlazených boxů. Při čepování se pivo vytlačuje z tanku tlakem vzduchu, který působí na vnější stranu obalu, takže nedochází k ovlivnění chuti oxidací vzduchem, případně dodatečným sycením oxidem uhličitým.
Díky tomu, že pivo je v průběhu výroby, transportu i skladování udržováno stále na stabilní teplotě do deseti stupňů celsia, nemusí tedy prodělat konzervační procesy běžné u ostatních sudových i lahvových piv, zejména pasterizaci.
Takto ošetřené pivo má uchovány veškeré biologické látky, které se kladně projevují na jeho chuťových a léčivých vlastnostech.
* * *
Jägermeister + Redbull 50,- Kč
Beefeater + Tonic 40,- Kč
* * *
Ochutnejte tankový VELKOPOPOVICKÝ KOZEL 11